top of page
Stapel bestanden

Afwikkeling nalatenschap

  • Staat u als executeur genoemd bij iemand in het testament?

  • Bent u op dit moment bezig met het afwikkelen van een nalatenschap?

  • Heeft u als erfgenaam te maken met een nalatenschap?

  • Is er onenigheid over een nalatenschap?

 

Het is in alle gevallen waarschijnlijk geen dagelijkse kost voor u. Waar moet u beginnen? Hoe zorgt u ervoor dat de laatste wensen van uw dierbare worden uitgevoerd? En dat de nalatenschap netjes, vlot en financieel zo gunstig mogelijk wordt afgewikkeld? Er komt heel wat bij kijken aan regelgeving en verantwoordelijkheid. Niet zelden leidt een nalatenschap tot ruzie in de familie.  Als RegisterExecuteur kan ik u helpen bij deze mooie maar niet altijd makkelijke taak. 

Samen gaan we een inventarisatie maken van de situatie en vandaar uit verder. Van tevoren spreken we af wat ik voor u ga doen. U kunt de voortgang volgen via het Digitaal Nalatenschapsdossier, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken.

Transparant, zorgvuldig en betrouwbaar. 

 

Bent u als erfgenaam betrokken bij een nalatenschap en heeft u twijfels of uw belangen wel goed worden behartigd? Of wilt u uw belangen liever door iemand anders laten behartigen? Ook dan kunt u een beroep op mij doen. In een vrijblijvend gesprek kunnen we inventariseren wat ik voor u kan doen. 

Professionele hulp kan tijd, kosten en mogelijk ook onenigheid over de erfenis besparen. 

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen?  Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak! Dat kan door deze in te plannen in de agenda of door te bellen. De gegevens vindt u op de contactpagina

bottom of page