top of page
20211112-_DSF6620-bewerkt.jpg

'Als je praat over wat er na jouw overlijden moet gebeuren, ben je bezig met het leven.'
Patricia Paddenburg

Waarom heb ik besloten om mij te specialiseren in alles wat te maken heeft met nalatenschappen? Zoals veel mensen heb ik meer dan eens te maken gehad met een nalatenschap. Sommige heel eenvoudig, andere heel complex en daardoor ook niet altijd even harmonieus. Ik had daar, achteraf gezien, beter professionele hulp bij kunnen hebben. Hier is mijn interesse in dit vakgebied ontstaan. De juridische, fiscale, financiële en emotionele aspecten die bij elkaar komen, hebben mij doen besluiten de opleiding tot RegisterExecuteur te volgen. De nodige werk- en levenservaring en vooral persoonlijke aandacht neem ik mee om u van dienst te kunnen zijn. 

Iedereen wordt in zijn leven geconfronteerd met sterfgevallen. In een periode van rouw moeten er een hoop zaken worden geregeld. Naast de uitvaart moeten er ook veel zakelijke dingen worden afgewikkeld. Soms is niet duidelijk wat de wensen waren en hoe de nalatenschap er uit ziet. Wist u dat door onduidelijkheid en weinig kennis van zaken één op de drie afwikkelingen met een conflict eindigt?

Dat kan ook anders! Door de nalatenschap goed voor te bereiden en te zorgen dat de erfgenamen op de hoogte zijn. Hierdoor blijft de nabestaanden een hoop ellende bespaard.  

Met OPTIJD help ik u uw gedachten over uw nalatenschap te ordenen. Niet altijd de onderwerpen waar we graag over praten. Maar als het goed geregeld is geeft het ook een hoop rust. Indien nodig worden de wensen vertaald naar een op maat gesneden testament. Daartoe werk ik samen met verschillende notarissen. Ook uw levenstestament kunnen we bespreken. Daarin staat wie uw belangen behartigt als u dat zelf niet meer kunt.

Na overlijden kan OPTIJD de nalatenschap afwikkelen of adviseren hierbij. In de rol van executeur of als adviseur van een of meerdere erfgenamen. Daarbij kom je vaak tot persoonlijke gesprekken, waarbij emoties ook een rol spelen. En juist dat moet ook een plek krijgen. Persoonlijk, betrouwbaar en deskundig. Maatwerk dus!


Wilt u meer weten over mijn manier van werken en de mogelijkheden die er zijn?

Ik licht dit graag toe in een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek.

bottom of page